Matematik

HJÆLP MAT EKSPERT

11. november 2003 af SP anonym (Slettet)
HJælp venligst med denne opgave!!

150 = 1,68(2D^2+4D+12)

hvad skal det nu betyde???

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2003 af *A* (Slettet)

Bare lad som om D=x

Svar #2
11. november 2003 af SP anonym (Slettet)

men hvad er resultatet???

Svar #3
11. november 2003 af SP anonym (Slettet)

Ejj *A* kan du ikke lige hjælpe mig ??? Det er ret vigtigt! Så er du sød

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2003 af *A* (Slettet)

Altså har ikke lige tid til at regne den ud nu
men så har du jo en 2.gradsligning som du ka løse og så ka du jo udregne hvilket x som ganget med 1,68 er lig 150

Svar #5
11. november 2003 af SP anonym (Slettet)

*A* kan du ikke løse den.? så er du sød?

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. november 2003 af *A* (Slettet)

Okay okay så overgiver jeg mig og løser den (siden du nu er SÅ ivrig og ligefrem beder mig om det i andre tråde ;))
Men giv mig lige et øjeblik så regner jeg det ud
Men så skal du også LOVE at gå ind i tråden og 24-timerssamfundet og svare på den i mellem tiden(ska aflevere stil i morgen som jeg ikke er færdig med)

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. november 2003 af *A* (Slettet)

Næææ vent lige, bliver faktisk i tvivl om metoden....

Svar #8
12. november 2003 af SP anonym (Slettet)

150 = 1,68(2D^2+4D+12)
->
150/1,68 =2D^2+4D+12
->
0 = =2D^2+4D+(12+150/1,68)

Diskriminanten = 4^2-4*2*(12+150/1,68)

D = (-4(+/-)sqrt(D))/4

Sådan, brug selv lommeregneren til at finde ud af hvad den giver.

Skriv et svar til: HJÆLP MAT EKSPERT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.