Matematik
ligning
02. januar 2006 af
kartoffelstivelse (Slettet)
hvordan reducere og løser man ligningen:
log(x+2)-logx=2
log(x+2)-logx=2
Svar #1
02. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Reducer ved at bruge regnereglen
log(a) - log(b) = log(a/b)
hvor a,b > 0, når vi holder os til de reelle tal. Derefter løser du ligningen ved at bruge, at
exp(log(x)) = x
log(a) - log(b) = log(a/b)
hvor a,b > 0, når vi holder os til de reelle tal. Derefter løser du ligningen ved at bruge, at
exp(log(x)) = x
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
