Matematik

Trekant

09. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Jeg har to trekanter, som er ensvinklede.

Hvorfor er to trekanter ensvinklede?

Min lærer er spurgt mig og jeg ved ikke hvad svaret er.

Svar #1
09. september 2002 af SP anonym (Slettet)

Fordi at de er konstruerede sådan...Altså hvor sidelængderne er proportionale.

Mærkeligt spørgsmål ?

Svar #2
10. september 2002 af SP anonym (Slettet)

Jeg ved ikke hvordan jeg laver den opgave.

I trekant ABC er a= 4, b`= 7, c= 8.
Bestem siderne i den trekant, man få ved at forstørre trekant ABC med 20%. Og ved at formindske trekant ABC med 20%.

Skal jeg gange med 20% eller hvad, og hvad bliver resultatet?

På forhånd tak.

Svar #3
10. september 2002 af SP anonym (Slettet)

Undskyld den b`= 7 er forkert, men den er såden b = 7 uden (`)

Svar #4
10. september 2002 af SP anonym (Slettet)

Jeg har vidst hvordan jeg laver den opgave ellers tak.

Svar #5
10. september 2002 af SP anonym (Slettet)

For at finde sidelængderne i trekanten der er 20% større skal du bare lægge 20% til hver af sidelængerne (gange med 1,2) tilsvarende skal du trække 20% fra i det modsatte tilfælde (gange med 0,8)

Håber det var det du spurgte om?

/LanioX

Svar #6
10. september 2002 af SP anonym (Slettet)

Ja det var det. Tak for hjælpen.

Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.