Matematik
Omkostningsfunktion
05. januar 2006 af
3abir (Slettet)
Hej..
Er der nogen som kan give mig et eksempel på en omkostningsfunktion?
Takker på forhånd
Er der nogen som kan give mig et eksempel på en omkostningsfunktion?
Takker på forhånd
Svar #1
05. januar 2006 af Peterbentley83 (Slettet)
En omkostningsfunktion er et funktionsudtryk, der viser, hvorledes omkostningerne varierer med størrelsen af fx en procuceret mængde, x... Generelt kan en omkostningsfunktion beskrives ved følgende udtryk:
Omkostningerne = f(x)
En omkostningsfunktion kan eksempelvis have følgende udseende:
TO=10.000+50x
Omkostningerne = f(x)
En omkostningsfunktion kan eksempelvis have følgende udseende:
TO=10.000+50x
Skriv et svar til: Omkostningsfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
