Matematik
hvilken regneregl?
08. januar 2006 af
stumpL (Slettet)
O(x)=17x+100*cos(0,16x)+150
O'(x)=hvilken regneregl skal bruges her?
O'(x)=hvilken regneregl skal bruges her?
Svar #1
08. januar 2006 af allan_sim
#0.
Første led differentieres som et polynoium, andet led differentieres som en sammensat funktion, trede led differentieres som en konstant.
Første led differentieres som et polynoium, andet led differentieres som en sammensat funktion, trede led differentieres som en konstant.
Svar #2
08. januar 2006 af stumpL (Slettet)
kan jeg få dig til at gøre det? så jeg kan se hvad du gør?
Svar #3
08. januar 2006 af sigmund (Slettet)
#2:
Prøv hellere selv først, så kan vi hellere evt. rette dig bagefter.
Prøv hellere selv først, så kan vi hellere evt. rette dig bagefter.
Skriv et svar til: hvilken regneregl?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
