Matematik
1/tanx = 0,34
08. januar 2006 af
vines (Slettet)
Hvordan løses denne?
1/tanx = 0,34
+ den skal illustreres på en figur med en enhedscirkel
1/tanx = 0,34
+ den skal illustreres på en figur med en enhedscirkel
Svar #1
08. januar 2006 af GogO (Slettet)
1/tanx = 0,34 <=>
0,34*tanx=1 <=>
1/0,34=tanx <=>
x= tan^-1(1/0,34) <=>
x= 71,22
0,34*tanx=1 <=>
1/0,34=tanx <=>
x= tan^-1(1/0,34) <=>
x= 71,22
Skriv et svar til: 1/tanx = 0,34
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
