Andre fag

Fed idé - Den større skriftlige opgave

22. november 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej

Nu skal nogle af os (3.g'erne) jo snart igang med at skrive, og i den forbindelse er jeg interesseret i at høre om, der er nogen, der har gode ideer til selve udformningen af opgaven? Her tænker jeg på alternativt "papir" eller graffiske elementer såsom et vandmærke på hver side. Måske noget helt tredje. Jeg ved godt, at det ikke tæller i bedømmelsen, men det ville alligevel være med til at give en snert af gennemførthed - forstå mig ret ;-) - idet man jo går lidt ud over det sædvanlige.

Måske kender I til andre, der før har haft originale og spændende ideer...

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2003 af Dominik Hasek (Slettet)

Jeg skrev SSO sidste år i fysik, og da lavede jeg selv et lille program til at analysere mine data med. Er det sådan noget du tænkter på?

Svar #2
22. november 2003 af SP anonym (Slettet)

Hej Dominik

Jeg skriver i dansk, så det er nok ik helt så relevant for mig. Men det kan jo sagtens være relevant for andre, og det er netop mit mål med denne tråd: at vi kan udveksle ideer med hinanden.

Svar #3
22. november 2003 af SP anonym (Slettet)

ramme på siddehoved og siddefod er ikke dårlig

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2003 af krelle (Slettet)

Lad dog vær med at gå så meget op i det. det er da spild af tid. Når bare det er letlæseligt så er der jo ingen problemer.

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. november 2003 af Dominik Hasek (Slettet)

--> krelle.

Jeg synes da, det er en god idé at gøre noget ekstra ud af det, men man skal selvfølgelig ikke bare lave noget for at være "anderledes" - det skal også være ordentligt.

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. november 2003 af Jean

Det lyder da fuldstændigt useriøst, hvad med bare at lave det så simpelt som muligt for at fremhæve hvad der står i opgaven, det er jo netop der fokus skal og bør ligge.

Svar #7
22. november 2003 af SP anonym (Slettet)

Nu startede jeg denne tråd efter, at vores matematiklærer havde vist os et par 3.g-opgaver. De fleste af dem havde et eller andet særpræg - udskrevet i pap eller et vandmærke. Eller diverse farve fremstillinger.

Svar #8
22. november 2003 af SP anonym (Slettet)

Det var dog en ufattelig negativ måde at svare igen på. Jeg vil opfordre folk til at gøre det så godt de kan så længe de holder sig inden for reglerne.

Brugbart svar (0)

Svar #9
22. november 2003 af Jean

Jamen så har jeg en god ide: Hvis du har en mandlig lærer så køb en old spice og giv opgaven en ordentlig omgang, så føler han sig hjemme når han læser den.

Så er selvfølgelig også den her som er lidt mere lakrids: Hvis du skal skrive om truede dyrearter, så kunne du jo passende skrive stilen ud på A4 ark i krokodilleskind, den vil helt sikkert tage kegler.


Svar #10
22. november 2003 af SP anonym (Slettet)

haha :-)

Brugbart svar (0)

Svar #11
23. november 2003 af RE (Slettet)

Små (nærmest ubetydelige) detaljer bør kun overvejes i opgaven, hvis du er færdig et par dage før og ikke har noget at lave, ellers er det spild af tid.

"De fleste af dem havde et eller andet særpræg - udskrevet i pap eller et vandmærke."
Det har næppe været det der trak den op. Kig evt. på de SSOer der ligger har på siden, der er ikke gået så meget op i detaljer, de er blot særdeles velskrevet.

"Det var dog en ufattelig negativ måde at svare igen på. "
Jeg kan ikke helt gennemskue hvem denne her er møntet på, formentlig Jean eller Krelle. Jeg synes dog ikke deres indlæg var særlig negative, måske fordi jeg tilslutter mig deres budskab.
Til Kirsten: I øvrigt, når nu du beskylder nogen for negative indlæg, bør du lige overveje hvad der derudover er budskabet i dit indlæg, fordi det eneste du skriver ellers er at folk skal gøre deres bedste, og det tror jeg nok de ville havde gjort alligevel ;).

"Jamen så har jeg en god ide: Hvis du har en mandlig lærer..."
Er Jean ikke blevet lidt spydig her på det sidste. Ikke at det er NEGATIVT, nærmere opløftende og
sjovt.

"...det er netop mit mål med denne tråd: at vi kan udveksle ideer med hinanden..."
jeg kørte måske lidt af sporet med hensyn til formålet med denne tråd...

Skriv et svar til: Fed idé - Den større skriftlige opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.