Matematik
Differentialligning - HASTER
25. november 2003 af
SP anonym (Slettet)
x/ln(x) hvad er så den afledede funktion?
Svar #3
26. november 2003 af SP anonym (Slettet)
Lol, udregninger, ville du have at vedkommende skulle nedskrive beviserne for differationen
Svar #4
26. november 2003 af IngenKenderDagen (Slettet)
x*(1/lnx) ... produktregel og en sammensatfunktion af ydre= 1/x og
indre=lnx
indre=lnx
Skriv et svar til: Differentialligning - HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
