Matematik
differentialregning
28. november 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hej hej :)
Jeg har fået en matematikopgave for, som jeg meget gerne ville have en eller flere af jer til at se på:
Benyt 3-trinsreglen til at vise, at f(x) = |x| ikke er diffenrentiabel i 0. Vink: del tilfældene op i h>0 og h
Æhh.. nogen der har en måde at løse sådan en klippert på? ( Selvfølgelig er der 3-trinsreglen, men det.. ja, det går ikke godt her :) )
Jeg har fået en matematikopgave for, som jeg meget gerne ville have en eller flere af jer til at se på:
Benyt 3-trinsreglen til at vise, at f(x) = |x| ikke er diffenrentiabel i 0. Vink: del tilfældene op i h>0 og h
Æhh.. nogen der har en måde at løse sådan en klippert på? ( Selvfølgelig er der 3-trinsreglen, men det.. ja, det går ikke godt her :) )
Svar #1
28. november 2003 af Garfield (Slettet)
f(x) = |x| er ikke differentialbel i 0, fordi grafen har et knæk i dette punkt...
hvis du har mat 2B, en gym. bog B niveau 2g, så kan du slå op på side 27-28 så står det hele der....
hvis det ikke er hjælp nok må du jo skrive igen....
hvis du har mat 2B, en gym. bog B niveau 2g, så kan du slå op på side 27-28 så står det hele der....
hvis det ikke er hjælp nok må du jo skrive igen....
Svar #2
30. november 2003 af SP anonym (Slettet)
det har jeg desværre ikke, da jeg er på A-niveau.. Jeg ved godt den ikke er fiff. pga. knækket, men der står i opgaven, at vi skal benytte tre-trinsreglen, så det er jo et krav vi bliver nødt til at opfylde.....
Så ja, vil meget gerne have mere hjælp :)
Så ja, vil meget gerne have mere hjælp :)
Skriv et svar til: differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
