Matematik

Eksamensopgave 3.058 - VEKTORER

11. januar 2006 af pinilles (Slettet)
I en plan er givet tre vektorer vektor a, vektor b og vektor c, hvor vektor b = vektor c - vektor a,|vektor a| = 5, |vektor c| = 3 og vektor a * vektor c = 0.
Beregn længden af vektor b.

Hvordan gør jeg lige det??


Svar #1
11. januar 2006 af pinilles (Slettet)

HJÆÆÆÆLP mig!!

Skriv et svar til: Eksamensopgave 3.058 - VEKTORER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.