Matematik
Diff.
12. januar 2006 af
AC_CA (Slettet)
Er denne differenteret rigtigt?
f(x) = ½x + (9/10)^x
f'(x) = ½ + (1*ln(9/10))
f(x) = ½x + (9/10)^x
f'(x) = ½ + (1*ln(9/10))
Svar #3
12. januar 2006 af IBM (Slettet)
Se i din formelsamling hvordan man differentierer typen a^(x).
Svar #4
12. januar 2006 af AC_CA (Slettet)
ja, det er jo netop det jeg har prøvet på
a^x*lna
er det ikke os rigtigt så? Det er bare fordi jeg var kommet til at skrive det forkerte ind. men jeg mente
½ + (9/10^x)*ln(9/10)
a^x*lna
er det ikke os rigtigt så? Det er bare fordi jeg var kommet til at skrive det forkerte ind. men jeg mente
½ + (9/10^x)*ln(9/10)
Svar #5
12. januar 2006 af andersenit (Slettet)
det rigtige svar er
f'(x)=½+(9/10)^x*ln(9/10)
jf.
f(x)=a^x
f'(x)=a^x*ln(a)
f'(x)=½+(9/10)^x*ln(9/10)
jf.
f(x)=a^x
f'(x)=a^x*ln(a)
Skriv et svar til: Diff.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
