Matematik
vektorer
12. januar 2006 af
Zell7000 (Slettet)
Hej jeg har et problem med at komme igang med den sidste dek af opg 2.017 i eksamensopgavebogen. vektor AB = (3,9), vektoer AD = (4,2) og D(8,5)
arealet af det parallelogram der udspændes af vektor AB og AD er fundet, samt gradtallet for vinklerne i parallelogrammet. Den sidste del lyder således:
På Diagonalen AC ligger et punkt E, således at |AE| = (3/5)|AC|
Bestem kordinatsættet til E
Kunne virkelig godt bruge et hint.
arealet af det parallelogram der udspændes af vektor AB og AD er fundet, samt gradtallet for vinklerne i parallelogrammet. Den sidste del lyder således:
På Diagonalen AC ligger et punkt E, således at |AE| = (3/5)|AC|
Bestem kordinatsættet til E
Kunne virkelig godt bruge et hint.
Svar #1
13. januar 2006 af *pernille* (Slettet)
Du skal starte med at finde længden af vektor AC. Hvis du har lavet en tegning burde dette være meget simpelt...
Derefter kan du sige (3/5) * længden af AC og til sidst bruge indskudssætningen.
Derefter kan du sige (3/5) * længden af AC og til sidst bruge indskudssætningen.
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
