Kemi
hjælp!
14. januar 2006 af
Asunder (Slettet)
Hvordan regner man [Ba(2+)] og [SO4(2-)] efter det er reageret?
Når man har:
100 mL 3,0*10^-5 M bariumchloridopløsning blandes med 200 mL 4,5*10^-5 M natriumsulfatopløsning ved 25 grader.
Når man har:
100 mL 3,0*10^-5 M bariumchloridopløsning blandes med 200 mL 4,5*10^-5 M natriumsulfatopløsning ved 25 grader.
Svar #1
14. januar 2006 af KemiKasper (Slettet)
Eksempel:
n(Ba(2+)) = 3,0*10^-5 M * 0,100 l
=> [Ba(2+)] = n(Ba(2+))/(100 ml + 200 ml)
n(Ba(2+)) = 3,0*10^-5 M * 0,100 l
=> [Ba(2+)] = n(Ba(2+))/(100 ml + 200 ml)
Skriv et svar til: hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
