Kemi
opløseligehed
16. januar 2006 af
bobbie (Slettet)
Hey...
Hvordan beregner jeg sølvbromids opløselighed i 0,084M natriumbromid opløsning ved 25 C?
Hvordan beregner jeg sølvbromids opløselighed i 0,084M natriumbromid opløsning ved 25 C?
Svar #1
16. januar 2006 af bobbie (Slettet)
Hvis I vil have spørgsmålet helt konkret er de opg 2 c her: http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer04/kemi2004-10-1-uk.pdf?menuid=150560
Svar #2
16. januar 2006 af frodo (Slettet)
du har:
AgBr <-> Ag+ + Br-
kald [Ag+]=x, da har du [Br-]=0,084+x
dette produkt skal være lig opløselighedsproduktet
AgBr <-> Ag+ + Br-
kald [Ag+]=x, da har du [Br-]=0,084+x
dette produkt skal være lig opløselighedsproduktet
Skriv et svar til: opløseligehed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
