Matematik
Integralkurve (tangent)
19. januar 2006 af
sontas (Slettet)
3.050 Jeg skal bestemme ligningen for tangenten for integralkurven (1) i punktet P(1,2)
(1) dy/dx = y/(y-1), eller f'(x) = y/(y-1)
dvs f'(1)=2/(2-1) = 2
og så :
y-2 = 2(x-1) <=> y = 2x
Det kan da ikke passe, at den er så let?!
(1) dy/dx = y/(y-1), eller f'(x) = y/(y-1)
dvs f'(1)=2/(2-1) = 2
og så :
y-2 = 2(x-1) <=> y = 2x
Det kan da ikke passe, at den er så let?!
Svar #2
19. januar 2006 af sontas (Slettet)
Okay tak! Nogen gange består det svære i, at det er så let, eller sådan noget :).
Skriv et svar til: Integralkurve (tangent)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
