Matematik
spredning
21. januar 2006 af
rizza (Slettet)
Jeg har en opgave med følgende tabel:
t -------- 0 --- 1 --- 2 --- 3
P(X=t)--- 0,1 - 0,3 - 0,5 - 0,1
Middelværdien har jeg regnet ud således:
1*0,3+2*0,5+3*0,1 = 1,6
Spredningen, som jeg tror er forkert, har jeg regnet ud således:
(0-2)^2*0,1+(1-2)^2*0,3+(2-2)^2*0,5+(3-2)^2*0,1 = 0,8
Spredningen er så sqrt0,8 = 0,89
Er det sidste korrekt?
t -------- 0 --- 1 --- 2 --- 3
P(X=t)--- 0,1 - 0,3 - 0,5 - 0,1
Middelværdien har jeg regnet ud således:
1*0,3+2*0,5+3*0,1 = 1,6
Spredningen, som jeg tror er forkert, har jeg regnet ud således:
(0-2)^2*0,1+(1-2)^2*0,3+(2-2)^2*0,5+(3-2)^2*0,1 = 0,8
Spredningen er så sqrt0,8 = 0,89
Er det sidste korrekt?
Skriv et svar til: spredning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
