Matematik
ulighed?
22. januar 2006 af
mavse (Slettet)
heeej..
hvordan løser man en ulighed med el CAS værktøj?
f.eks. f(x)
hvordan løser man en ulighed med el CAS værktøj?
f.eks. f(x)
Svar #2
22. januar 2006 af mavse (Slettet)
en lommeregner fx TI-89
eller et tilsvarende program på computeren
eller et tilsvarende program på computeren
Svar #3
22. januar 2006 af eightx2 (Slettet)
Jeg ved ikke hvordan det forholder sig med TI-89, men på min 84'er kan man fx gøre sådan, grafisk:
Y1 = X
Y2 = X^2
Y3 = X
Så kan du se på Y3-grafen, om det er sandt (1), eller ikke (0), i hvilke intervaller.
Y1 = X
Y2 = X^2
Y3 = X
Så kan du se på Y3-grafen, om det er sandt (1), eller ikke (0), i hvilke intervaller.
Svar #4
22. januar 2006 af kraka (Slettet)
hvilken lommeregne har du? På TI-89 kan det gøres lidt nemmere
Venlige hilsner
Venlige hilsner
Skriv et svar til: ulighed?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
