Matematik
Differentation
22. januar 2006 af
waterboy16 (Slettet)
Hvordan finder man f'(x) af følgende:
f(x)=97,5*t*e^(-0,39t)
f(x)=97,5*t*e^(-0,39t)
Svar #1
22. januar 2006 af 2835 (Slettet)
f(x)=97,5*t*e^(-0,39t)
f'(x)=97,5*(e^(-0,39t)-0,39te^(-0,39t))
MIT BUD
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
f'(x)=97,5*(e^(-0,39t)-0,39te^(-0,39t))
MIT BUD
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: Differentation
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
