Matematik
Trekant
22. januar 2006 af
Myrer (Slettet)
C = 95 Grader
A=?
B=?
a= 0,80 Meter
b= 45 Meter
c=?
Beregn via disse oplysninger lille c?
Når dette er gjort skal man beregne arialet af trekanten?
Man overvejer at lave lille b længere end de 45 Meter.. Hvor meget længere kan den blive hvis A er 0,5 Grader??
Håber nogen kan hjælpe...
A=?
B=?
a= 0,80 Meter
b= 45 Meter
c=?
Beregn via disse oplysninger lille c?
Når dette er gjort skal man beregne arialet af trekanten?
Man overvejer at lave lille b længere end de 45 Meter.. Hvor meget længere kan den blive hvis A er 0,5 Grader??
Håber nogen kan hjælpe...
Svar #1
22. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Kom med dine egne bud!
Det hedder i øvrigt ``arealet'', ikke ``arialet''.
Det hedder i øvrigt ``arealet'', ikke ``arialet''.
Skriv et svar til: Trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
