Matematik
Stamfunktion
23. januar 2006 af
Frank88 (Slettet)
Hvordan løser jeg følgende ?
Undersøg om g(x) er satmfunktion til f(x), når g(x)= x^3*lnx og f(x) = x^2(3lnx+1)
Håber virkelig på noget hjælp
på forhånd tak
Kell
Undersøg om g(x) er satmfunktion til f(x), når g(x)= x^3*lnx og f(x) = x^2(3lnx+1)
Håber virkelig på noget hjælp
på forhånd tak
Kell
Svar #2
23. januar 2006 af CziX (Slettet)
Den nemmest måde at gøre dette på, er ved at differentiere g(x), da G'(x) = f(x). Hvis dette er opfyldt, er den sand.
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
