Engelsk
Rettelse af kort tekst
25. januar 2006 af
Pixie (Slettet)
Hej, kan i hjælpe med denne ? :) Både oversættelsen og den danske tekst er her.. Vil bare høre om i vil rette den igennem..
Lang række risici
Han fremhæver, at der er en lange række risici, som virksomhedslederne skal overveje og tage højde for, hvis de vil være sikre på, at outsourcing bliver en succes. (…)
”Vores fornemmelse er, bl.a. på basis af vores rapport, at en del firmaer undervurderer, hvor svært det egentligt er at outsource. Men de bliver imponeret over bl.a. de lave lønninger, de ser i andre lande,” siger John Jensen og tilføjer: ”Derfor er det vigtigt, at beslutningen om en eventuel udflytning træffes på et solidt grundlag, der minimerer risikoen.” (…)
Han mener, at nogle virksomheder ikke forbereder sig godt nok, og en typisk fejltagelse er at fokusere alene på lønninger, der ofte er markant lavere end i Danmark i de fleste lande.
Long number of risks
He points out, that there is a long number of risks, which the company leaders have to consider and take into account, if they want to be sure of, that outsourcing becomes a success. (…)
“Our feeling is, i.e. on the basis of our report, that several companies underestimate, how hard it really is to outsource. But i.e. they become impressed over the low wages, seen in other countries,” says John Jensen and adds: “That is why the decision about a potential outsource is made on solid basis, which minimizes the risks.” (…)
He believes that some companies do not prepare themselves well enough, and a typical mistake is to focus on the wages alone, which are often strikingly lower than in Denmark in most other countries.
Lang række risici
Han fremhæver, at der er en lange række risici, som virksomhedslederne skal overveje og tage højde for, hvis de vil være sikre på, at outsourcing bliver en succes. (…)
”Vores fornemmelse er, bl.a. på basis af vores rapport, at en del firmaer undervurderer, hvor svært det egentligt er at outsource. Men de bliver imponeret over bl.a. de lave lønninger, de ser i andre lande,” siger John Jensen og tilføjer: ”Derfor er det vigtigt, at beslutningen om en eventuel udflytning træffes på et solidt grundlag, der minimerer risikoen.” (…)
Han mener, at nogle virksomheder ikke forbereder sig godt nok, og en typisk fejltagelse er at fokusere alene på lønninger, der ofte er markant lavere end i Danmark i de fleste lande.
Long number of risks
He points out, that there is a long number of risks, which the company leaders have to consider and take into account, if they want to be sure of, that outsourcing becomes a success. (…)
“Our feeling is, i.e. on the basis of our report, that several companies underestimate, how hard it really is to outsource. But i.e. they become impressed over the low wages, seen in other countries,” says John Jensen and adds: “That is why the decision about a potential outsource is made on solid basis, which minimizes the risks.” (…)
He believes that some companies do not prepare themselves well enough, and a typical mistake is to focus on the wages alone, which are often strikingly lower than in Denmark in most other countries.
Svar #2
25. januar 2006 af Mac3 (Slettet)
be sure of, that outsourcing > make sure that outsourcing
i.e. betyder d.v.s., ikke bl.a.
impressed over > impressed with
i.e. betyder d.v.s., ikke bl.a.
impressed over > impressed with
Svar #3
25. januar 2006 af Fingersen (Slettet)
He /points out,/(stresses) that there /is a long number of/(are numerous) risks/, which the/(that) company leaders have to consider and take into account, if they want to /be/(make) sure /of,/ that outsourcing (will) become/s/ a success.
“Our feeling is, i./e/(a). on the basis of our report, that several companies underestimate/,/ how hard it really is to outsource.
/But/(However,) /i.e./ they /become/(are, amongst others,) impressed /over/(by) the low wages/,/ seen in other countries,” says John Jensen and adds: “That is why the decision about a potential /outsource/(relocation) is made on (a) solid basis, which minimizes the risks.”
He believes that some companies do not prepare themselves well enough, and a typical mistake is to focus on the wages alone, which are often strikingly lower /than in Denmark/ in most other countries (than in Denmark).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
“Our feeling is, i./e/(a). on the basis of our report, that several companies underestimate/,/ how hard it really is to outsource.
/But/(However,) /i.e./ they /become/(are, amongst others,) impressed /over/(by) the low wages/,/ seen in other countries,” says John Jensen and adds: “That is why the decision about a potential /outsource/(relocation) is made on (a) solid basis, which minimizes the risks.”
He believes that some companies do not prepare themselves well enough, and a typical mistake is to focus on the wages alone, which are often strikingly lower /than in Denmark/ in most other countries (than in Denmark).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Svar #4
25. januar 2006 af Fingersen (Slettet)
will become a... --> el: is to be(come) a....
i.a. on the basis --> el: partly based on our....
how hard it really is... = el: how hard outsourcing really is.
focus.... = el: focus solely....,
strikingly lower... --> el: much lower in most other contries than in/compared to Denmark.
MVH
Fingersen
i.a. on the basis --> el: partly based on our....
how hard it really is... = el: how hard outsourcing really is.
focus.... = el: focus solely....,
strikingly lower... --> el: much lower in most other contries than in/compared to Denmark.
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: Rettelse af kort tekst
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
