Matematik
Integration af funktion
28. januar 2006 af
Guttie (Slettet)
Jeg har i en opgave fået til opgave at beregne arealet af et område under en graf, der har følgende forskrift:
f(x)= sinx*kvrod(1-cosx)
Jeg regner med at jeg skal bruge noget substitution til at integrere den, men jeg kan ikke komme videre!
Er der nogen der kan hjælpe mig!?
hilsen Guttie
f(x)= sinx*kvrod(1-cosx)
Jeg regner med at jeg skal bruge noget substitution til at integrere den, men jeg kan ikke komme videre!
Er der nogen der kan hjælpe mig!?
hilsen Guttie
Svar #1
28. januar 2006 af 2835 (Slettet)
f(x) = sinx*kvrod(1-cosx)
t = 1-cosx
dt= sinx dx
f(x)= kvrod(t)dt
tag den her fra, evt. nye grænser?
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
t = 1-cosx
dt= sinx dx
f(x)= kvrod(t)dt
tag den her fra, evt. nye grænser?
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: Integration af funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
