Matematik
Vektor regning
29. januar 2006 af
MadsBuus (Slettet)
hey håber i kan hjælpe mig..
Hvis du skal skrive a vektor gange b hat vektor ud, hvordan ser det så ud? b1*a1-b2*a2? hvis du skal skrive a vektor gange b hat vektor ud, hvordan ser det så ud? b1*a1-b2*a2?
Skriv hvis det er noget som er skrevet uforståeligt, så skal jeg prøve at forklare hvad jeg mener
Hvis du skal skrive a vektor gange b hat vektor ud, hvordan ser det så ud? b1*a1-b2*a2? hvis du skal skrive a vektor gange b hat vektor ud, hvordan ser det så ud? b1*a1-b2*a2?
Skriv hvis det er noget som er skrevet uforståeligt, så skal jeg prøve at forklare hvad jeg mener
Svar #1
29. januar 2006 af fixer (Slettet)
Lad vektorernes koordinater være:
a = (a1,a2)
b = (b1,b2)
Så er
hat(b) = (-b2,b1)
og det nævnte skalarprodukt
a*hat(b) = a2*b1-a1*b2
a = (a1,a2)
b = (b1,b2)
Så er
hat(b) = (-b2,b1)
og det nævnte skalarprodukt
a*hat(b) = a2*b1-a1*b2
Skriv et svar til: Vektor regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
