Matematik

haster

04. december 2003 af SP anonym (Slettet)
igen de ting som man har lært fra 7. men har glemt det igen.. æv bæv.. derfor spørger jeg om i gider hjælpe mig lidt??


12650 cm^ = ? m^

4,25 m = ? ?dm

4,25 m^ = ? dm^

4,25 mi 3.= ?dm i 3.

PÅ FORHÅND TAK!

Svar #1
04. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Ok så.. jeg prøver mig selv frem og så siger i til hvis der er fejl...

12650cm^ = 126,5m^ (håber det er rigtigt?

4,25m = 0,43dm

4,25m^= 0,43dm^

4,25m = 0,43dm i 3.

håber der er så nogle der vil tjekke dem nu... det er vigtigt.. på forhånd tak..

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2003 af Matgeni (Slettet)

Til, der er fejl.

Til at starte med.
100cm = 10dm = 1m
Dvs. f. eks giver 4,25m = 42,5dm

Jeg ved ikke helt hvilken betýdning ^ har for din beregning er det m^2 altså areal.

Svar #3
04. december 2003 af SP anonym (Slettet)

tak for hjælpen. ja det er det mned arealen----
håber du kommer forbi igen..
tak...

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2003 af Matgeni (Slettet)

Okay men så gælder at:
1m^2 = 100dm^2 10000cm^2 dvs.
12650cm^2 = 1,265m^2 og
4,25m^2 = 425dm^2. Hvad med den sidste er det 4,25m^3 = xdm^3
1m^3 = 1000dm^3 og derfor er
4,25m^3 = 4250dm^3
Så har du resultaterne.
Hvis du bliver i tvivl så tegn, det gør det nemmere...

Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.