Matematik
Tilstrækkeligt/Korrekt reduceret?
31. januar 2006 af
Andreassw (Slettet)
4a-ab-b(a-7)+(ab-2b)*2
4a-ab-ab+7b+2ab-4b = 4a+3b
?
4a-ab-ab+7b+2ab-4b = 4a+3b
?
Svar #2
31. januar 2006 af Andreassw (Slettet)
Denne her, er jeg dog meget usikker på.
Produktet 5(x-2)(x+(2/5)) til formen ax² +bx +c.
(5x-10)(x+(2/5)) = 5x²-2x-10x-9,6 = 5x² -12x-9,6
Produktet 5(x-2)(x+(2/5)) til formen ax² +bx +c.
(5x-10)(x+(2/5)) = 5x²-2x-10x-9,6 = 5x² -12x-9,6
Svar #4
01. februar 2006 af eightx2 (Slettet)
#2.
5x² er rigtigt nok, men når du ganger 5x med 2/5 giver det 2x, ikke -2x.
-10 gange 2/5 giver -20/5 = -4.
5x² er rigtigt nok, men når du ganger 5x med 2/5 giver det 2x, ikke -2x.
-10 gange 2/5 giver -20/5 = -4.
Skriv et svar til: Tilstrækkeligt/Korrekt reduceret?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
