Matematik
Integration
01. februar 2006 af
HJÆLP!!! (Slettet)
Hej
Jeg sidder her med en opgave hvor jeg skal integrere f(x)=LN(1+2x)-(1/3)*x
Er der nogen der kan hjælpe mig med det?
Jeg sidder her med en opgave hvor jeg skal integrere f(x)=LN(1+2x)-(1/3)*x
Er der nogen der kan hjælpe mig med det?
Svar #2
01. februar 2006 af sigmund (Slettet)
Brug substitution med t=1+2x for at integrere første led. Integralet til ln(t) står i din formelsamling. Du skulle gerne vide hvad integralet til x er.
Skriv et svar til: Integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
