Kemi
reaktionsforhold
02. februar 2006 af
Nannok (Slettet)
Br^2 + 2I^- -> 2 Br^- + I2
I2 + 2(S2O3^2-) -> 2I^- + S4O6^2-
Ud fra den forbrugte stofmængde thiosulfat beregnes stofmængden Br2.
Jeg ved godt hvordan man regner det.. men er usikker på om n(Br2) = n(thiosulfat) ???
I2 + 2(S2O3^2-) -> 2I^- + S4O6^2-
Ud fra den forbrugte stofmængde thiosulfat beregnes stofmængden Br2.
Jeg ved godt hvordan man regner det.. men er usikker på om n(Br2) = n(thiosulfat) ???
Svar #1
02. februar 2006 af KemiKasper (Slettet)
Det er det ikke. Da 2*n(S2O3(2-)) = n(I2) og n(I2) = n(Br2) er n(Br2) = 2*n(S2O3(2-))
Svar #2
02. februar 2006 af KemiKasper (Slettet)
Vrøvl!!! Fy Kasper!
Da n(S2O3(2-)) = 2*n(I2) og n(I2) = n(Br2) er n(Br2) = ½*n(S2O3(2-))
Da n(S2O3(2-)) = 2*n(I2) og n(I2) = n(Br2) er n(Br2) = ½*n(S2O3(2-))
Skriv et svar til: reaktionsforhold
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
