Matematik
projektioner
02. februar 2006 af
kaki (Slettet)
Re: Optimeringsopgave
Skrevet den: 02-02-2006 21:59:39
--------------------------------------------------------------------------------
har en opg der lyder:
bereng koordinatsættet til projektionen af retnings vektor a + 2b(retninsvektor) på b retningsvektor.
jeg har fundet af hvilket formel jeg skal bruge men ved ikke helt hvad jeg skal gøre med a + 2b ???
retningsvektorne er således:
a= ( -1 ) b= ( 3 )
3 -3
Re: Optimeringsopgave
Skrevet den: 02-02-2006 21:59:39
--------------------------------------------------------------------------------
har en opg der lyder:
bereng koordinatsættet til projektionen af retnings vektor a + 2b(retninsvektor) på b retningsvektor.
jeg har fundet af hvilket formel jeg skal bruge men ved ikke helt hvad jeg skal gøre med a + 2b ???
retningsvektorne er således:
a= ( -1 ) b= ( 3 )
3 -3
Skriv et svar til: projektioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
