Kemi

SSO bedømmelse

03. februar 2006 af Mads123 (Slettet)
Har lige før juleferien skrevet SSO i kemi. Jeg synes min opgave blev rigtig god, men jeg har indenfor de sidste 2 uger kigget den igennem igen og fundet nogle fejl :/

Mit spørgsmål er hvor stor indflydelse de kan have karaktermæssigt.

Jeg har skrevet en opgave om fluoxetin.

1)Når jeg skriver om stoffet forklare jeg, at det er en amin, da der sidder et N-atom bundet fast til 2 methylgrupper. Problemet er bare at på min figur har jeg glemt at tegne N-atomet.

2) I udbytte beregning har jeg kopieret den samme formel. Derfor er molar massen for fluoxetin 1-2 g/mol forkert. Det har dog minimal betydning for udbyttet.

3) Jeg har lavet en Fischer tegning af molekylet. Jeg har dog igen lavet fejl ved N-atomet, da jeg har kommet til at skrive NH2 istedet for at vise de to methylgrupper. Det ændre dog ikke på om det er S eller R form.

4) I min egen opgave er der en printerfejl, så jeg har mistet en linie på den næste side.

Ved det er svært at vurdere uden at have set opgaven, men hvor stor indflydelse kan det have hvis man ser på fejlene 1-3. Synes selv den ellers ligger på 11, men frygter den falder pga dette.

Ville være rart at høre, da jeg ikke kan lade være med at tænke over det hele tiden.

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2006 af evill (Slettet)

man plejer da ikke at skrive sso i 1.g.

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2006 af sontas (Slettet)

#0 ved du hvad jeg har selv været igennem samme spekulationsproces, hvor ærgelsen stiger en til hovedet. Det eneste du kan gøre er at bide i det sure æble og vente i uvishedens tomrum, indtil du får respons.

Skriv et svar til: SSO bedømmelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.