Matematik

Halveringskonstant

06. februar 2006 af Chanel (Slettet)
Jeg har følgende formel:
V(t)=100*e^-kt

Hvordan finder jeg halveringskonstanten, når vi ingen "a" har??

PFT

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2006 af Duffy

V(t)=100*e^(-k*t) =

100*(e^(-k))^t =

100*a^t

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2006 af sigmund (Slettet)

Der gælder at T_1/2 = ln(2)/k.

Skriv et svar til: Halveringskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.