Fysik
kulstof 14
07. februar 2006 af
lotte-tQsen (Slettet)
hej jeg har en opgave hvor jeg skal finde ud af hvor meget kulstof 14 der eer dannet, men ved ikke lige hvad 1 kulstof 14 vejer... en der kan hjælpe mig??
Svar #4
07. februar 2006 af Mani4 (Slettet)
kan du ikke lige skrive hele opgaven og evt. dine mellemregninger ind?
Svar #5
07. februar 2006 af lotte-tQsen (Slettet)
jamen vil bare gerne vide hvad et kulstof 14 atom vejer...
Svar #6
07. februar 2006 af Mani4 (Slettet)
kan ikke helt huske det men kulstof 14 må være opbygget af nogleprotone, neutroner og elektroner
masse/unit:
1 proton = 1,007277 u
1 neutron = 1,008665 u
1 elektron = 0,000559 u
Enheden 1 u er atimasseenheden defineret som 1/12 af atommassen af 1 kulstofatom = 1,660571 * 10^-27 kg
masse/unit:
1 proton = 1,007277 u
1 neutron = 1,008665 u
1 elektron = 0,000559 u
Enheden 1 u er atimasseenheden defineret som 1/12 af atommassen af 1 kulstofatom = 1,660571 * 10^-27 kg
Skriv et svar til: kulstof 14
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
