Matematik
Differentialligning
14. februar 2006 af
KR. (Slettet)
HEysa! Har problmer med flg:
Gør rede for, at funktionen f(x)=(e^x)+x er løsning til differentialligningen dy/dx = y-x+1
Hvad gør jeg??
Gør rede for, at funktionen f(x)=(e^x)+x er løsning til differentialligningen dy/dx = y-x+1
Hvad gør jeg??
Svar #3
14. februar 2006 af fixer (Slettet)
Som foreslået i #1: indsæt y=f(x) i differentialligningen, udfør differentiationen og vis at ligningen er tilfredsstillet.
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
