Kemi
aug 2002
15. februar 2006 af
timothy (Slettet)
Har brug for hjælp i opgave 3) i dette sæt
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/2002-10-2.pdf
3a) jeg har sagt n=204 mg/392 g/mol =5,2 E-4 mol
c=5,2 E-4 mol M
er det rigtigt? (jeg har taget molarmassen af ferrirn, men der står jeg skal finde koncentrationen af fe2+ men det er vel den molarmasse jeg skal bruge?)
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/2002-10-2.pdf
3a) jeg har sagt n=204 mg/392 g/mol =5,2 E-4 mol
c=5,2 E-4 mol M
er det rigtigt? (jeg har taget molarmassen af ferrirn, men der står jeg skal finde koncentrationen af fe2+ men det er vel den molarmasse jeg skal bruge?)
Skriv et svar til: aug 2002
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
