Matematik
Tangentligning
15. februar 2006 af
kimjjj (Slettet)
Kan nogen være så venlige at forklare mig hvordan man finder tangentligningen til F(x)=kvadratrod X med hældning 1/4 ?
Mange tak for evt. svar
Mange tak for evt. svar
Svar #1
15. februar 2006 af Horekassen (Slettet)
du har tangent ligningen givet ved:
y=f(x0)+f´(x0)*(x-x0)
du skal bare finde f´(x) og indsætte 1/4 hvor der står x0.
Håber det er svar nok
y=f(x0)+f´(x0)*(x-x0)
du skal bare finde f´(x) og indsætte 1/4 hvor der står x0.
Håber det er svar nok
Skriv et svar til: Tangentligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
