Matematik
Hjælp tak
17. februar 2006 af
kim19 (Slettet)
Når lys trænger ned gennem vandet i en sø, aftager lysintensiteten med dybden. For en
ren og klar sø gælder, at lysintensiteten L er bestemt ved
100 0,69 , x L= ⋅
hvor x er dybden, målt i meter under søens overflade.
a) Bestem lysintensiteten i 2,5 meters dybde.
b) Bestem halveringskonstanten for L, og forklar, hvad dette tal fortæller om lysintensiteten.
c) Hvor mange procent aftager lysintensiteten i søen, når dybden vokser med
1,0 meter?
Håber der er en der kan hjælpe TAK
ren og klar sø gælder, at lysintensiteten L er bestemt ved
100 0,69 , x L= ⋅
hvor x er dybden, målt i meter under søens overflade.
a) Bestem lysintensiteten i 2,5 meters dybde.
b) Bestem halveringskonstanten for L, og forklar, hvad dette tal fortæller om lysintensiteten.
c) Hvor mange procent aftager lysintensiteten i søen, når dybden vokser med
1,0 meter?
Håber der er en der kan hjælpe TAK
Svar #1
17. februar 2006 af sigmund (Slettet)
Er der tale om funktionen
L(x) = 100*0.69^x, hvor x er dybden?
L(x) = 100*0.69^x, hvor x er dybden?
Svar #2
17. februar 2006 af kim19 (Slettet)
er ikke helt klar over det får ikke andet af vide af det jeg har skrevet desværre, sys også den er svær..
Skriv et svar til: Hjælp tak
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
