Matematik

Værdimængden

19. februar 2006 af Bjarkee (Slettet)
Hej,
Jeg har nu fået nogle opgaver hvor jeg skal beregne værdimængden, jeg håber der er nogle der gider at FORKLARE mig hvordan jeg kan løse dem:

f1(x) = sqrt(x)

f2(x) = sqrt(x), 1
f3(x) = (1/x-1) (
f4(x) = x^2 + 2, -1

Når jeg foreksempel skriver

Bjarke

Svar #1
19. februar 2006 af Bjarkee (Slettet)

Er der ikke nok, nogle der gider at kigge på det?

jeg kan virkelig ikke fasse det :D

Bjakre

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2006 af Duffy

Prøv at tegne funktionerne for at få en fornemmelse
af hvad vædimængden kan være!

Her er res:


f1(x) = sqrt(x)

Vm(f1) = [0 ; oo[



f2(x) = sqrt(x), 1
Vm(f2) = ]sqrt(1) ; sqrt(9)] = ]1 ; 3]



f3(x) = 1/(x-1), x
Vm(f3) = ]-oo ; 0[




f4(x) = x^2 + 2, -1

Vm(f4) = [2 ; 11]




Duffy

Skriv et svar til: Værdimængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.