Kemi

Stofmængde

21. februar 2006 af Carsten_L (Slettet)
Hvis jeg har 19,1 mL NaOH, og dennes koncentration er på 0,1000 M, hvad er så stofmængden?

Svar #1
21. februar 2006 af Carsten_L (Slettet)

c = n/V selvfølgelig..

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2006 af SirBille (Slettet)

stofmængden n = volumen V * koncentrationen c

formlen: c = n/V

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2006 af SirBille (Slettet)

hov.. Er blevet for langsom på mine gamle dage :-)

Skriv et svar til: Stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.