Kemi

Syre-basereaktioner

22. februar 2006 af Pretsch (Slettet)
Jeg skal beregne pH og pOH udfra ;

1/ [H30+] = 1,2 * 10^-8 M

2/ 0,010M saltsyre (HCl)

Kan godt regne pH i 1/

Men ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre for at beregne pOH og pH og pOH i 2'eren !!

Mvh. Pretsch

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2006 af julehat (Slettet)

pH=-log(0,010M) (stærk syre)
pOH= 14-pH

Skriv et svar til: Syre-basereaktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.