Matematik
Differentialligning
24. februar 2006 af
Mig1987 (Slettet)
Jeg skal lave følgende opgave:
En funktion f er løsning til
y' = 2y
Grafen for f går gennem punktet P(1,3e^2).
1. Bestem forskriften for f.
2. Bestem ligningen for tagenten for f i punktet P.
Jeg har bestemt forskriften for f. Men en ligningen for tangenten for f i det pågældende punkt..hvordan finder jeg det?
Det ka jeg ikke lig se.
Nogle, der ka hjælpe?
En funktion f er løsning til
y' = 2y
Grafen for f går gennem punktet P(1,3e^2).
1. Bestem forskriften for f.
2. Bestem ligningen for tagenten for f i punktet P.
Jeg har bestemt forskriften for f. Men en ligningen for tangenten for f i det pågældende punkt..hvordan finder jeg det?
Det ka jeg ikke lig se.
Nogle, der ka hjælpe?
Svar #2
24. februar 2006 af Sentinox (Slettet)
Som er:
y[tan](x) = f(x[0])+f'(x[0])*(x-x[0])
Hvor x[0] = 1
//Sentinox
y[tan](x) = f(x[0])+f'(x[0])*(x-x[0])
Hvor x[0] = 1
//Sentinox
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
