Fysik
Orbit B htx- Opgave O1.7
25. februar 2006 af
s051908 (Slettet)
Hey,
Plastik holder fylders med 80ml ethanol, beholderns masse er 25g
Hvad viser Newtonmeteret når beholderen med indhold hænges på Newtonmeteret.
------------------
hvordan er det nu med (x)ml og vægt?? rho(p) værdi af ethanol er 0,79g/kubik cm
Jeg gætter på 80ml=80 kubik cm
m=p*v <=> m=,79*80 <=> m=63,2g
63,2g + 25g=88,2g
F=m*g <=> F=0,0882kg*9,82N/kg <=> F=0,866N
Er det rigtigt??
Plastik holder fylders med 80ml ethanol, beholderns masse er 25g
Hvad viser Newtonmeteret når beholderen med indhold hænges på Newtonmeteret.
------------------
hvordan er det nu med (x)ml og vægt?? rho(p) værdi af ethanol er 0,79g/kubik cm
Jeg gætter på 80ml=80 kubik cm
m=p*v <=> m=,79*80 <=> m=63,2g
63,2g + 25g=88,2g
F=m*g <=> F=0,0882kg*9,82N/kg <=> F=0,866N
Er det rigtigt??
Skriv et svar til: Orbit B htx- Opgave O1.7
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
