Kemi
Navngivning???
25. februar 2006 af
baloon (Slettet)
håber der er nogen kloge hoveder der kan hjælpe mig???
hvad giver propansyre + ethanol ---> er det (propylproponoat/ propansyrepropylester) ???
C-C-C(=0)-C-C-
ved ikke hvad det skal hedde på højre side af reaktionspilen.
hvad giver propansyre + ethanol ---> er det (propylproponoat/ propansyrepropylester) ???
C-C-C(=0)-C-C-
ved ikke hvad det skal hedde på højre side af reaktionspilen.
Svar #1
25. februar 2006 af 2835 (Slettet)
carboxylsyre + alkohol = ester
kig under ester i din bog
Hvis du har KEMI A2 2000 så er der ret flotte illustrationer o.l.
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
kig under ester i din bog
Hvis du har KEMI A2 2000 så er der ret flotte illustrationer o.l.
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #2
25. februar 2006 af Stinnie (Slettet)
jeg mener det er propansyreethylester, som har formlen CH3CH2COOCH2CH3.
Skriv et svar til: Navngivning???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
