Matematik

hjælp til imorgen!

28. februar 2006 af Cecilienielsen (Slettet)
nogen der kan løse disse ligninger med mellemregninger?

3(x-6)=2(x+1)


2x-4/3=x+2


x-4 >= 16


x-4/4



kærlig hilsen mig.

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2006 af SexY_AngeL (Slettet)

Har du ikke selv et forslag?
Du kan da ikke forvente at folk laver det for dig?

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2006 af TKN (Slettet)

Fremgangsmåde:

1) Gang ind i paranteserne
2) 'Flyt' x'erne og tallene over på hver sin side af lighedstagnet.
HUSK at ændre fortegn!

Fx:
x-4 >= 16
x-4+4 >= 16+4
x >= 20

Simpelt!

Good luck :D

Svar #3
28. februar 2006 af Cecilienielsen (Slettet)

3(x-6)=2(x+1)
3x-18=2x+2
3x-2x=2+18
x=20

2x-4/3=x+2
2x-4*3=x+2*3
2x-12=x+6
2x-x=6+12
x=18

x-4 >= 16
x >= 16-4
x >= 12

x-4/4
x-4
x-4
x
x

det var så mine forslag #1 ;D

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2006 af balerte (Slettet)

3(x-6)=2(x+1)
=> 3x- 18= 2x +2
=> 3x-2x= 18 +2
=> x=20

tror jeg..

men prøv og forklar hvad det er du har svært ved.

Svar #5
28. februar 2006 af Cecilienielsen (Slettet)

vil bare vide om i tror de er rigtige for føler mig ikke helt sikker på det!

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2006 af TKN (Slettet)

x-4/4
x-4
x-4
x
x

Rigtigt, hvis der står:

(x-4)/4

Husk lige at skrive det i (), hvis der står:
x-4
----
4

Svar #7
28. februar 2006 af Cecilienielsen (Slettet)

ups.
der står

x-4
----
4


Skriv et svar til: hjælp til imorgen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.