Matematik
Fællespunkt?
28. februar 2006 af
starish (Slettet)
Har problemer med min mataflevering, håber der er nogle venlige sjæle :D
1. Gør rede for, at cirklen (x+109)^2+(y-413)^2=66^2 har netop to fællespunkter med linjen y=-3x+294
(Afstanden fra centrum til linje = 65,78)
2. En familie af fuktioner er givet ved fc(x)=x^3-3x^2-9x+c
((Har bestemt fc'(x) ))
Bestem monotoniintervallerne for fc og bestem for hvert af de lokale ekstremumssteder funktionsværdien udtrukt ved c.
Bestem de værdier af c, for hvilke ligningen fc(x)=0 har en løsning i intervallet [-1;3]
Er meget taknemmelig for enhver hjælp
Er bare mega stuck :(
1. Gør rede for, at cirklen (x+109)^2+(y-413)^2=66^2 har netop to fællespunkter med linjen y=-3x+294
(Afstanden fra centrum til linje = 65,78)
2. En familie af fuktioner er givet ved fc(x)=x^3-3x^2-9x+c
((Har bestemt fc'(x) ))
Bestem monotoniintervallerne for fc og bestem for hvert af de lokale ekstremumssteder funktionsværdien udtrukt ved c.
Bestem de værdier af c, for hvilke ligningen fc(x)=0 har en løsning i intervallet [-1;3]
Er meget taknemmelig for enhver hjælp
Er bare mega stuck :(
Svar #1
28. februar 2006 af Duffy
Hvor er dit bud?
Eller vil du bare ha' at vi skal løse det hele for dig uden du selv har gjort noget?
Duffy
Eller vil du bare ha' at vi skal løse det hele for dig uden du selv har gjort noget?
Duffy
Svar #2
28. februar 2006 af starish (Slettet)
Jeg har problemer med fællespunktet, da jeg ikke forstår hvad man gør
Og 2, har jeg aldrig prøvet at beregne monotoniint. på en funktion med 2 ubekendte?
Og 2, har jeg aldrig prøvet at beregne monotoniint. på en funktion med 2 ubekendte?
Skriv et svar til: Fællespunkt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
