Matematik
Til Herter
02. marts 2006 af
0omiao0 (Slettet)
heej ...jeg oprettede for ikk' så længe siden et indlæg, med følgende overskrift :
Folkeskole opg.
hvor stor ville spilleomsætningen så være i år 2002, hvis den gennemsnitlige vækst fra 1993 er 25% om året ? (var spørgsmålet)
da svarede du:
1993 = 431,1
431,1*1,25^9 = 3211,95
det forstår jeg ikk', for jeg følgede det Mollo sagde:
du skal lave et skema:
1993: 431,1
1994: 431,1*1,25=673,593
osv
min resultat i 2000 : 2055.644 og det passer jo ikke med dit (3211,95) ?
Folkeskole opg.
hvor stor ville spilleomsætningen så være i år 2002, hvis den gennemsnitlige vækst fra 1993 er 25% om året ? (var spørgsmålet)
da svarede du:
1993 = 431,1
431,1*1,25^9 = 3211,95
det forstår jeg ikk', for jeg følgede det Mollo sagde:
du skal lave et skema:
1993: 431,1
1994: 431,1*1,25=673,593
osv
min resultat i 2000 : 2055.644 og det passer jo ikke med dit (3211,95) ?
Svar #1
02. marts 2006 af filleellif (Slettet)
Det passer. Hvis du ganger med 1,25 9 gange, så lander du på 3211,95. Hvis du ganger de 2055,644 med 1,25 to gange, bliver de også til 3211,95. Herter har så bare glemt at gange det to gange.
Skriv et svar til: Til Herter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
