Matematik
trekant
24. september 2002 af
SP anonym (Slettet)
Hjælp mig med den opgave.
I en retvinklet trekant ABC er vinkel A = 38,7grad og a = 3,8.
Bestem b og c.
Hvordan kan jeg bestemme b og c?
På forhånd tak.
I en retvinklet trekant ABC er vinkel A = 38,7grad og a = 3,8.
Bestem b og c.
Hvordan kan jeg bestemme b og c?
På forhånd tak.
Svar #1
24. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Du kender to vinkler g kan derfor let finde den tredje ved at trække de to kendte fra 180. Da du kender en side kan du finde de resterende med sinusrelationerne.
Svar #2
25. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Jeg kender alle vinkler, men jeg ved ikke, hvordan jeg kan bestemme b og c?
Svar #3
25. september 2002 af SP anonym (Slettet)
Der er flere måder at gøre det på:
En er sinusrelationerne:
sin A / a = sin B / b = sin c / c
En er sinusrelationerne:
sin A / a = sin B / b = sin c / c
Skriv et svar til: trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
