Matematik
Trekant
09. marts 2006 af
bjerring (Slettet)
jeg har en trekant hvor
vinkel C er ret
vinkel A er 25,5
BC er 8,0 og nu skal jeg så finde ud af hvad siden AC er.
Jeg vil jo mene at det er tan jeg skal have fat i og jeg har skrevet så ledes
tanA = BC/AC = tan25,5= 8,0/AC
og nu kan jeg så ikke komme vidre er det fordi jeg er helt gal på den.
vinkel C er ret
vinkel A er 25,5
BC er 8,0 og nu skal jeg så finde ud af hvad siden AC er.
Jeg vil jo mene at det er tan jeg skal have fat i og jeg har skrevet så ledes
tanA = BC/AC = tan25,5= 8,0/AC
og nu kan jeg så ikke komme vidre er det fordi jeg er helt gal på den.
Svar #1
09. marts 2006 af Molle (Slettet)
tan(25,5) = 8,0/AC
gang med AC på begge sider:
tan(25,5)*AC = 8,0
divider med tan(25,5) på begge sider:
AC = 8,0/tan(25,5)
gang med AC på begge sider:
tan(25,5)*AC = 8,0
divider med tan(25,5) på begge sider:
AC = 8,0/tan(25,5)
Skriv et svar til: Trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
