Matematik
isoler k
12. marts 2006 af
stumpL (Slettet)
T=2*pi*kv-rod(m/k)
hvordan får jeg isoleret k?
den driller lidt...
hvordan får jeg isoleret k?
den driller lidt...
Svar #1
12. marts 2006 af CziX (Slettet)
Start med at isoler sqrt(m/k), og derefter skal du finde den modsatte funktion til kvadratrod. Så skulle det være nemt.
sqrt() = kv-rod()
sqrt() = kv-rod()
Svar #4
12. marts 2006 af the87boy (Slettet)
T = 2*pi*sqrt(m/k)
T/2*pi = sqrt(m/k)
(T/2*pi)^2 = m/k
k = m/((T/2*pi)^2)
T/2*pi = sqrt(m/k)
(T/2*pi)^2 = m/k
k = m/((T/2*pi)^2)
Svar #5
12. marts 2006 af baaaay (Slettet)
#3
Jeg får 4*pi^2 - som the87boy skriver, skal du sætte T/(2pi) i anden, og derved får du T^2/(2^2*pi^2) = T^2/(4pi^2)
Jeg får 4*pi^2 - som the87boy skriver, skal du sætte T/(2pi) i anden, og derved får du T^2/(2^2*pi^2) = T^2/(4pi^2)
Skriv et svar til: isoler k
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
