Matematik

Indføring

13. marts 2006 af Fassos (Slettet)
Løber han for pengene?
Jørn H.s kost sammensættes ud fra, hvor mget han bevæger sig.
Ved hjælp af en skridttæller finder man ud af, at han ´har løbet ca. 11000 skridt i en hjemmekamp.
Man regner med, at
- 10% af skridtene er 30cm lange
- 20% af skridtene er 120cm lange
- 70% af skridtene er 70cm lange

Vis, at Jørn H.s gennemsnitlige skridtlængde er 76 cm.

Svar #1
13. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Nogen der kan hjælpe ?

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2006 af dnadan (Slettet)

denne opgave er blevet lavet og forklaret et andet sted på sitet... søg lige efter den....

Svar #3
13. marts 2006 af Fassos (Slettet)

har kigget det har den ikke?

Svar #4
13. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Hjælp, tak !

Svar #5
13. marts 2006 af Fassos (Slettet)

^^

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. marts 2006 af sigmund (Slettet)

"- 10% af skridtene er 30cm lange"

Hvor mange cm er så 10% af skridtene? 0.10*30cm, ikke sandt?

"- 20% af skridtene er 120cm lange"

Same procedure.

"- 70% af skridtene er 70cm lange"

Same prodcedure igen.

Hvor mange cm er 100% af skridtene så?


Svar #7
13. marts 2006 af Fassos (Slettet)

det står der ikk. der står kun det jeg har skrevet ..

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. marts 2006 af dnadan (Slettet)

11.000*0.10*30cm+11.000*0.2*120cm+11.000*0.7*70cm
hvis det er lig 76 så passer det...

Svar #9
13. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Ok .. tak for hjælpen !

Svar #10
13. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Det passer ikk når jeg regner det ud ?

Brugbart svar (0)

Svar #11
13. marts 2006 af villmus (Slettet)

30 cm lange 1100 skridt x 30 =33000 m
120 cm lange 2200 skridt x 120 =264000 m 70 cm lange 7700 skridt x 70 =53900 m


Jørn Løber i hjemmekamp =113300 m

Svar #12
13. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Det er ikk den

Brugbart svar (0)

Svar #13
13. marts 2006 af villmus (Slettet)

33000 m + 264000 m + 53900 m
= 113300 m



Svar #14
13. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Det er ik den jeg er igang med at at lave .. se den første besked .

Brugbart svar (0)

Svar #15
13. marts 2006 af dnadan (Slettet)

(11.000*0.10*30cm+11.000*0.2*120cm+11.000*0.7*70cm)/11000 skridt, og jov dette giver 76cm...

Svar #16
13. marts 2006 af Fassos (Slettet)

ja men det giver 0.076 men ellers tak!

Brugbart svar (0)

Svar #17
13. marts 2006 af sigmund (Slettet)

Lad os gøre det her lidt generelt ...

Hvis vi har n tal x1, x2, ..., xn med frekvenserne f1, f2, ..., fn, så er gennemsnittet givet ved

x1*f1 + x2*f2 + ... + xn*fn.

Forstår du det her?

Brugbart svar (0)

Svar #18
13. marts 2006 af dnadan (Slettet)

11000*0.10*30cm+11000*0.2*120cm+11000*0.7*70cm)/11000
giver altså 76, du har sikkert skrevet 11000 forkert ind...

Svar #19
13. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Løber han for pengene?
Jørn H.s kost sammensættes ud fra, hvor mget han bevæger sig.
Ved hjælp af en skridttæller finder man ud af, at han ´har løbet ca. 11000 skridt i en hjemmekamp.
Man regner med, at
- 10% af skridtene er 30cm lange
- 20% af skridtene er 120cm lange
- 70% af skridtene er 70cm lange

Beregn den længde, som Jørn H. løber i en hjemmekamp ?

Brugbart svar (0)

Svar #20
13. marts 2006 af dnadan (Slettet)

dette spørgsmål er besvaret i 18 så hvorfor spørge igen?

Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.