Matematik
differentialkvotient
15. marts 2006 af
nadir (Slettet)
find differentialkvotienten
g(x)0,5*(x^4+20x^2+1)
h(x) 3+2x-x^2/6
hvordan skal jeg gribe dem an?
find differentialkvotienten
g(x)0,5*(x^4+20x^2+1)
h(x) 3+2x-x^2/6
hvordan skal jeg gribe dem an?
Svar #1
15. marts 2006 af sigmund (Slettet)
Differentiation af polynomier er ikke så svær, men nærmest triviel.
Du får altså brug for følgende regler:
[a*x^n]' = a*n*x^(n-1), hvor a og n er konstanter.
[k*x]' = k, hvor k er en konstant.
[b]' = 0, hvor b er en konstant.
Du får altså brug for følgende regler:
[a*x^n]' = a*n*x^(n-1), hvor a og n er konstanter.
[k*x]' = k, hvor k er en konstant.
[b]' = 0, hvor b er en konstant.
Skriv et svar til: differentialkvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
