Matematik
Grænseværdi
17. marts 2006 af
Y.vs.J (Slettet)
Sidder og forbereder terminsprøve i mat u. hjælpemidler, og er stødt på et problem.
Opgaven hedder:
En funktion f er bestemt ved
f(x)=(x^2-4)/(x+2) for x forskellig fra -2, -3 for x=-2
Undersøg, om lim(-->-2)f(x) eksisterer.
Jeg er ikke så stærk i grænseværdi, så hvordan finder jeg ud af det?
På forhånd tak
Opgaven hedder:
En funktion f er bestemt ved
f(x)=(x^2-4)/(x+2) for x forskellig fra -2, -3 for x=-2
Undersøg, om lim(-->-2)f(x) eksisterer.
Jeg er ikke så stærk i grænseværdi, så hvordan finder jeg ud af det?
På forhånd tak
Svar #2
17. marts 2006 af Y.vs.J (Slettet)
Ah, der er skisme andre end mig, der ikke kan finde ud af den... Men der er heller ikke nogen fremgangsmåde?!
Svar #3
17. marts 2006 af Y.vs.J (Slettet)
Glem den sidste kommentar... kiggede lige på den forkerte opg.! tak for hjælpen!
Skriv et svar til: Grænseværdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
